Mój profil
Zaktywowani
Drużyny
Dyscypliny
SportStrefy
Singiel vs Singielka
Trenerzy
Talenty/Sponsoring
O forum
Zdrowie » Zdrowie [2]
Zdrowie
img
Forum utworzone dnia: 23/06/2011
Przez: Admin
Wszystko na temat zdrowego trybu życia

Rowerki treningowe

sosnowiec
9

Witajcie serdecznie. Za oknem mróz a w domu cieplutko tak sobie pomyślałem że może by zainwestować w rowerek treningowy - możecie coś polecić. Może macie jakiś fajny sprzęt to się pochwalcie
odpowiedz cytując
Wrocław
2

Hej co prawda ja nie mam żadnego rowerka ale słyszałam ze z formy KETTLER są bardzo dobre i podobno nawet nie tak drogie... może ja tez bym zainwestowała :)
odpowiedz cytując
Poznań
2

Witam,
Jak rowerek to jakiś już lepszy co by nam służył a nie napawał zniechęceniem na sam jego widok. Koleżanka ma rację- jeśli rowerek to najlepiej Kettler. Całą masę masz na allegro. Zwróć uwagę czy jest magnetyczny czy mechaniczny. :)
odpowiedz cytując
sosnowiec
9

aha no może masz rację - jednak może zainwestuje a powiedz mi co myślisz o tym modelu w końcu kettler http://allegro.pl/rower-magnetyczny-kettler-paso-109-mocny-gw-36-i2147533259.html
odpowiedz cytując
Poznań
2

prezentuje się dobrze, ale jeśli chcesz inwestować takie sumy to proponuję Tobie ten model

http://allegro.pl/ergometr-kettler-x3-i2111386807.html

masz cięższe koło zamachowe bo 10kg a w dodatku obciążenie z jakim trenujesz jest liczone w watach na kilogram masy a nie 8 stopni regulacji jak jest w innych urządzeniach tego typu. Ten model mogę Tobie polecić, ponieważ korzystam na treningach z niego- maszyna nie do zajechania i ma mnóstwo fajnych programów i zakresów regulacji.

Jeśli nie potrzebujesz aż takiego sprzętu to spokojnie znajdziesz coś tańszego u innych producentów. Musisz sobie odpowiedzieć na pytanie- czy chcesz go używać na co dzień czy wolisz rekreację raz na jakiś czas.
odpowiedz cytując
O portalu  •  Pomoc  •  Regulamin  •  Polityka prywatności  •  Reklama  •  Zorganizuj konkurs  •  Kontakt
2011 Copyright by Zaktywowani.pl
Wszelkie prawa zastrzeżone